Parkeren

Wat vindt u van de voorstellen? U kon reageren tot 5 mei.

Re: Parkeren

Berichtdoor Caroline » Vr 04 Mei 2012 19:30

In vind het laatste voorstel ook wel een goed voorstel. Ik denk dat het idd belangrijk is vooral veel parkeerplaatsen te voorzien, zeker naar de toekomst toe. Vooral omdat er toch een paar buurtbewoners zijn die hun wagen zo parkeren dat er twee plaatsen voor één wagen dienen... Er zullen alleen maar wagens bijkomen en het is vooral 's avonds een ramp om parkeerplaats te vinden. Wat idd geeft dat mensen op de baan moeten parkeren wat ook voor hen onveilig is.
Caroline
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Vr 04 Mei 2012 19:24
Heeft bedankt: 0 time
Is bedankt: 0 time

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: Parkeren

Berichtdoor steven » Zo 06 Mei 2012 12:17

Gewoon voldoende parkeerplaatsen voorzien en niet alleen plaatsen schrappen. Ook rekening houden met feit dat ook in zijstraten parkeerplaatsen verdwijnen en dat er door de heraanleg van Kroonplein ook al heel wat plaatsen zijn verdwenen waardoor parkeerdruk is toegenomen.

Parkeerstrook zou smaller worden. In combinatie met smallere rijbaan leidt dit risico op afgereden spiegels. Ofwel moet iedereen op voetpad parkeren wat ook weer niet de bedoeling is. Dus beter de parkeerstrook op huidige breedte houden (eventueel voetpad iets versmallen).
steven
 
Berichten: 3
Geregistreerd: Zo 06 Mei 2012 11:23
Heeft bedankt: 0 time
Is bedankt: 0 time

Vorige

Terug naar Heraanleg Rerum Novarumlaancron