Wat waren uw reacties?

Reageer hier op het conceptplan. Uw opmerkingen zijn welkom tot 10 oktober.

Wat waren uw reacties?

Berichtdoor admin » Ma 15 Okt 2012 09:35

Bedankt voor uw reactie. Wat waren jullie ideeën of bekommernissen?

Synthese
Van 24 september tot 11 oktober 2012 konden buurtbewoners en gebruikers op het forum een reactie plaatsen over de concepten voor de heraanleg van de Brederodestraat en Troonplaats. De meeste reacties kwamen er op het thema verkeer waarbij verschillende mensen zich kantten tegen het doodlopend maken van een aantal straten. Anderen vonden dit wel een meerwaarde voor de woonkwaliteit en verblijfswaarde op de pleinen. Daarnaast kwamen er ook zeer veel reacties over het huidig gebrek aan parkeerplaatsen.
Op de invulling van de ruimte kwamen weinig reacties; wel is er vraag naar banken en bloembakken die snel kleur brengen. Over de ruimte voor horeca werd opgemerkt dat uniforme terrassen, bijvoorbeeld met luifels, zeker een mooi resultaat kunnen opleveren.

Hoe verder?
De inspraak over de concepten is nu afgelopen. Alle reacties worden gebundeld en doorgegeven aan de projectleider en het bestuur. De opmerkingen worden door hen bekeken en indien mogelijk verwerkt in het voorontwerp. Wanneer dit klaar is, nodigen we de buurtbewoners opnieuw uit en zetten we het ontwerp online.
Graag bedanken wij iedereen die deelnam.

Met vriendelijke groeten
Wijkoverleg Zuid
admin
Site Admin
 
Berichten: 33
Geregistreerd: Ma 23 Mei 2011 13:59
Heeft bedankt: 1 time
Is bedankt: 0 time

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Terug naar Troonplaats en Brederodestraatcron